MARTIN

 • GITARA EL. AK. MARTIN DX1E03 HPL Mah w/Bag

  0 out of 5

  Martin D-X1E akustično-električna gitara nudi klasičnu Martinovu priču po pristupačnoj cijeni. I sa gornjom, stražnjom i bočnom stranom od laminata visokog pritiska (HPL) s uzorkom mahagonija; D-X1E izgleda jednako dobro kako i svira. Zajedno sa Fishman MX elektronikom za vrhunski ton, Martin D-X1E akustično-električna gitara pruža Martinu izvrsnost po osvježavajuće pristupačnoj cijeni.

  s bendom. Uz gitaru je uključena i premium torba (gig bag)

  1,369.00 KM 1,299.00 KM
 • GITARA EL. AK. MARTIN DX2E Burst Sit/Mac HPL w/Gig Bag

  0 out of 5

  Martin 11DX2EBURST je elektroakustična gitara s velikim rezonantnim dreadnought tijelom. Klasičan izgled i zvuk instrumenata s logotipom Martin upotpunjen je modernim elementima u obliku obnovljivih komponenti, kompozitnih materijala i Fishman MX elektronike. Uz gitaru dolazi premium torba (gig bag) za gitaru.

  1,599.00 KM 1,399.00 KM
 • GITARA EL. AK. MARTIN D Jr10E StreetMaster Satin,Sap/Sap,w/gig

  0 out of 5

  Martin DJr-10E Street Master je masivna elektro-akustična gitara koja nudi kvalitet i umijeće izrade u skladu s tradicijom i reputacijom brenda po pristupačnoj cijeni. Posebno će se svidjeti sviračima koji traže instrument s velikim zvukom gitare tipa dreadnought, ali sa kompaktnijim, užim tijelom i kraćom skalom, odnosno gitaristima s manjim prstima ili sitnije građe. Gitara dolazi u visokokvalitetnoj futroli (Soft Gig Bag).

  1,699.00 KM 1,499.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi