Način plaćanja

GOTOVINSKO PLAĆANJE, PLAĆANJE PUTEM KREDITNIH KARTICA I KREDITIRANJE

Popusti na gotovinska plaćanja zavisno od vrste i količine robe


Prodaja i način plaćanja!

Postoji nekoliko vrsta i načina plaćanja u Amedex-u:

1. Gotovinsko plaćanje u prodavnici za fizička i pravna lica, te pouzećem prilikom dostave robe od strane kurira dostavne službe

2. Debitnim karticama (trenutno moguće samo na prodajnom mjestu Amedex d.o.o. Sarajevo Hamdije Kreševljakovića 61 (Zgrada Papagajka))

Prihavatamo sve vrste kartica za jednokratno plaćanje!

3. Shopping kartice

Vezano za ovu vrsu kartica, prije kupovine molimo da nas kontaktirate isključivo na mail:

info@amedex-amadeus.com, vezano za mogućnost kupovine određenih proizvoda, broj rata i konačnu cijenu proizvoda, kako bi Vam mogli dati pismenu ponudu.

4. ONLINE kupovina

a) Izaberete proizvod ili proizvode, te se prilikom check outa registrujete i ostavite svoje podatke za dostavu uz obavezna polja (ime i prezime, adresa, te broj telefona/mobitela).

NAPOMENA: Dostava je besplatna za kupnju robe vrijednosti preko 100 KM. Za narudžbe, čija je vrijednost manja od 100 KM, cijena dostave je 8,00 KM sa PDV-om i plaća se prilikom preuzimanja robe kuriru dostavne službe, a za usluge prevoza firma Amedex će izdati račun. Cijena dostave je informativnog karaktera prema Ugovoru sa kurirskom službom.

b) Moguća je i kupovina na način da za željeni proizvod ili proizvode izvršite uplatu direktno na naš ŽR broj  1610000046230017 kod Raiffeisen Banke d.d. Sarajevo, nakon čega Vam mi šaljemo pošiljku. Plaćanje za ovu vrstu kupovine možete izvršiti i preko Vašeg internet ili mobilnog bankarstva (bez dodira sa gotovinom).

Za svaku kupovinu dobijate fiskalni račun, te garantni list za elektroničku robu, koja podliježe garanciji.

Dostava se vrši isključivo na području Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Akcijske cijene artikala važe samo za gotovinsko plaćanje.

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi