-11%

GITARA EL. AK. MARTIN DX1E03 HPL Mah w/Bag

1,369.00 KM 1,219.00 KM

Martin D-X1E akustično-električna gitara nudi klasičnu Martinovu priču po pristupačnoj cijeni. I sa gornjom, stražnjom i bočnom stranom od laminata visokog pritiska (HPL) s uzorkom mahagonija; D-X1E izgleda jednako dobro kako i svira. Zajedno sa Fishman MX elektronikom za vrhunski ton, Martin D-X1E akustično-električna gitara pruža Martinu izvrsnost po osvježavajuće pristupačnoj cijeni.

s bendom. Uz gitaru je uključena i premium torba (gig bag)

  • Opis
  • Brand

Opis

Oblik tijela: Dreadnought
Boja: Prirodna
Završna obrada: Saten
Vrh: Laminat visokog pritiska
Poleđina i stranice: Laminat visokog pritiska
Bracing: X-bracing
Vrat: laminat od rđe breze
Oblik vrata: Performing Artist
Radijus: 16″
Fingerboard: Richlite
Fingerboard Inlay: Mother-of-Pearl Dots
Broj pragova: 20
Dužina skale: 25,4″
Mašinice: Chrome Closed Gear
Materijal bridža: Richlite
Materijal matice/sedla: bijeli Corian
Širina matice: 1,75″
Elektronika: Fishman MX
Žice: Lifespan 2.0 92/8 Phosphor Bronze, .012-.054
Uključena torba: Softshell torba
Zemlja proizvodnje: Mexico

Sigurna online kupovina ✅

Kada kupite gitaru preko Amedex web-shopa, prije nego što gitaru pošaljemo, detaljno je pregledamo, testiramo njenu svirljivost, uvjerimo se da nema fabričkih grešaka ni fizičkih oštećenja i, nakon što otkačimo sve kvakice, gitaru šaljemo u fabričkoj ambalaži, gdje je ona 99% zaštićena od udaraca ili vremenskih utjecaja tijekom transporta. Nažalost, nakon što je gitara poslana, mi ne možemo uticati na to šta će se desiti u transportu, međutim, ukoliko primijetite bilo kakvu nepravilnost na gitari nakon što ste je preuzeli, pregledali, čak i odsvirali, slobodno nam se javite na jedan od mailova ili brojeva telefona, jer naše pošiljke su osigurane te vam šaljemo novu gitaru (na naše troškove) a vi oštećenu gitaru vraćate. Plaćanje naručene gitare možete izvršiti ili gotovinom prilikom preuzimanja gitare (plaćanje dostavljaču) ili uplatom na naš žiro račun. Dostava obično traje manje od 24h, osim vikendima. Nakon što ste naručili gitaru, možete nas kontaktirati za bilo kakva dodatna pitanja. Uz pošiljku dobijate i fiskalni račun kao i garanciju, ukoliko ova gitara podliježe garanciji (pismena garancija važi za električne, bass, elektroakustične gitare ili bilo koje druge gitare koje sadrže elektroničke komponente u sebi).

Sve u svemu, vaša online kupovina gitara u Amedexu je potpuno sigurna i nemate razlog da ovu ljepoticu iznad ne naručite već danas 🙂

📧info@amedex-amadeus.com ; sale@amedex-amadeus.com

☎️033-556-550 ; 063-294-671

Brand

MARTIN

Martin Guitars, osnovan 1833. godine u Nazaretu, Pennsylvanija, predstavlja vrhunski američki brend akustičnih gitara s impozantnim nasljeđem. Osnivač, Christian Friedrich Martin, njemački doseljenik, postavio je temelje visoke kvalitete izrade i inovacija u dizajnu. Martin gitare su sinonim za vrhunski zvuk, prepoznatljiv ton i izdržljivost. Njihove gitare se često povezuju s legendama muzike, poput Elvisa Presleya, Johnnyja Casha i Erica Claptona. Brend je poznat po pažljivom odabiru vrhunskih materijala, uključujući drvo koje pridonosi izvanrednoj rezonanci. Martin Guitars neprestano radi na inovacijama, čuvajući tradicionalne metode izrade, ali prilagođavajući se potrebama modernih glazbenika. Ova kombinacija tradicije, kvalitete i umjetničkog nasljeđa čini Martin Guitars jednim od najprestižnijih brendova u svijetu akustičnih gitara, privlačeći ljubitelje muzike širom svijeta. Amedex je ovlašteni uvoznik Martin gitara za Bosnu i Hercegovinu.

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi