KABAL INSTR. Ernie Ball, 6078, 3m, J-JU

45.00 KM

Premium instr. pleteni kabal dužine 3m otporan na koroziju i zaštićen od savijanja i lomljenja. Vijek trajanja: min. 1 godina.

Kategorije: , Oznaka:
  • Opis
  • Brand

Opis

ERNIE BALL 6078 – tekstilni pleteni instrumentalni kabel s ravnim i kutnim utikačem, duljine 3.05 m, crne i zelene boje.

Ernie Ball instrumentalni kabal izrađen je isključivo od visokokvalitetnih materijala koji su prošli strogu selekciju i dokazali se. Kad kupite Ernie Ball kabal, možete biti sigurni da će Vam poslužiti više od godinu dana! Kako bi se izbjegla korozija, kablovi su izrađeni od 99,99% bakra bez kisika.

Zahvaljujući svom modernom, dvostruko izoliranom spiralnom dizajnu, Ernie Ball kabal se ne zapetljava i također je zaštićen od savijanja i lomova. Dvožilni kabal održava audio frekvencije tijekom prijenosa signala, tako da ćete dobiti najčišći transparentni zvuk s minimalnim šumom na izlazu.

Pleteni kabal nije samo atraktivan. Dodatna gumena izolacija ispod tkanine izuzetno je pouzdana, zadržavajući fleksibilnost i jednostavnost skladištenja i upotrebe. ERNIE BALL nudi široku paletu pletenih kabala koji će zadovoljiti i najzahtjevnije muzičare.

Brand

ERNIE BALL

Ernie Ball je priznati američki brend koji se specijalizirao za proizvodnju žica za gitare, bas gitare i ostalih instrumenata, kao i pribora. Osnovan je 1962. godine od strane Ernieja Balla, muzičara i poduzetnika, čija je strast prema muzici i inovacijama dovela do stvaranja visokokvalitetnih proizvoda. Brend je poznat po inovacijama u proizvodnji žica, uključujući popularne modele poput Slinky žica, koje su postale omiljene među gitaristima širom svijeta. Ernie Ball je također proširio svoju ponudu na proizvodnju instrumenata, poput gitara i bas gitara, te je stekao reputaciju pouzdanog brenda među muzičarima različitih žanrova. Njihova posvećenost kvaliteti, inovacijama i podršci glazbenicima čini ih istaknutim imenom u glazbenoj industriji. Ernie Ball žice sviraju John Mayer, Eric Clapton, Kirk Hammet, Keith Richards, Jimmy Page, Slash, John Petrucci...

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi