POLIR PASTA za gitaru Ernie Ball 4222, set

19.00 KM

Polir pasta za čiščenje i polirane instrumenata. Set sa krpom.

  • Opis
  • Brand

Opis

Ernie Ball sredstvo za poliranje ne sadrži ulje i ne ostavlja tragove na Vašem instrumentu. Raspršite po krpi i trljajte kružnim pokretima dok površina ne zasja. Pogodno za većinu drva i premaza. Priložena je krpica od mikrovlakana za višekratnu uporabu.

Ultra-Plush krpa od mikrovlakana svestrano je rješenje za poliranje. Posebna plišana vlakna čine je mekom, sigurnom i učinkovitom kod poliranja osjetljivih površina Vašeg instrumenta. Ova tkanina sadrži 400 tisuća mikrovlakana po kvadratnom inču, što je dvostruko više od najbližih konkurenata. To omogućuje brzo uklanjanje prašine, prljavštine i masnoće bez opasnosti od oštećenja površine instrumenta. Ultra-plišana krpa od mikrovlakana može se koristiti sa ili bez sredstava za čišćenje.

Brand

ERNIE BALL

Ernie Ball je priznati američki brend koji se specijalizirao za proizvodnju žica za gitare, bas gitare i ostalih instrumenata, kao i pribora. Osnovan je 1962. godine od strane Ernieja Balla, muzičara i poduzetnika, čija je strast prema muzici i inovacijama dovela do stvaranja visokokvalitetnih proizvoda. Brend je poznat po inovacijama u proizvodnji žica, uključujući popularne modele poput Slinky žica, koje su postale omiljene među gitaristima širom svijeta. Ernie Ball je također proširio svoju ponudu na proizvodnju instrumenata, poput gitara i bas gitara, te je stekao reputaciju pouzdanog brenda među muzičarima različitih žanrova. Njihova posvećenost kvaliteti, inovacijama i podršci glazbenicima čini ih istaknutim imenom u glazbenoj industriji. Ernie Ball žice sviraju John Mayer, Eric Clapton, Kirk Hammet, Keith Richards, Jimmy Page, Slash, John Petrucci...

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi