Pedale i procesori

 • PEDALA NUX VERB CORE DELUXE

  0 out of 5

  NUX VERB CORE DELUXE je reverb pedala s 8 različitih vrsta reverb efekata, uključujući Room, Hall, Plate, Damp, Shim, Spring, Tre-Verb i Mod Verb, koje možete odabrati pomoću Type potenciometra.

   

  165.00 KM
 • PEDALA NUX TIME CORE DELUXE

  0 out of 5

  NUX Time Core Deluxe gitarska pedala sadrži 8 različitih vrsta delay efekta i looper od 40 sekundi, u jednom paketu! Možete birati između tape, digital, analog, ping pong, pan, modulation ili reverse delaya, i sve to u dva načina rada: Normal ili Tail. Također ima i mogućnost USB povezivanja, Tap Tempo funkciju, te Tone Lock funkciju zaključavanja trenutnih postavki.

   

  165.00 KM
 • PEDALA NUX NBK5 MASAMUNE BOOSTER & COMPRESSOR

  0 out of 5

  NUX NBK-5 Masamune gitarska pedala kombinira dvije pedale u jednom kućištu: booster i kompresor. Kao što naziv govori, radi se o boosteru (pojačivaču signala) i kompresoru koji se mogu koristiti na različite načine, budući da Nux NBK-5 Masamune dopušta više mogućnosti za unutarnje usmjeravanje našeg signala (internal routing), booster sadrži Hi-Cut prekidač za rezanje viših frekvencija, a kompresor omogućuje dva clip načina.

   

  229.00 KM
 • PEDALA NUX ATLANTIC DELAY & REVERB

  0 out of 5

  NUX ATLANTIC NDR-5 je gitarska pedala koja sadrži dva efekta u jednom paketu, bez kojih teško možemo zamisliti zvuk gitare: delay i reverb. NDR-5 obuhvaća nekoliko tipova delaya i reverba koji su vrlo reprezentativni u povijesti: 60’s Tape-Echo, 70’s BBD Analog Delay, 80’s Digital Delay, Spring Reverb, Plate Reverb i Hall Reverb. Najnoviji algoritmi s NUX-ovom Core Image tehnologijom ne donose samo ove klasične efekte, već i moderne Shimmer i Freeze efekte koji će Vas zasigurno inspirirati za stvaranje novih glazbenih ideja! Njegova patentirana Smart TAP funkcija automatski detektira želite li uključiti /isključiti delay ili aktivirati tempo. Sadrži 6.35mm mono ulaz i 2 izlaza. Također sadrži switch za optimiziranje jačine ulaznog signala.

   

  259.00 KM
 • PROCESOR ZA GITARU NUX MG300 Multiefekt

  0 out of 5

  Novi NUX MG-300 multiefekt modeling procesor u novom, modernom dizajnu sa TSAC-HD algoritmom koji simulira stvarni zvuk pedala i efekata ali sa poboljšanom kvalitetom zvuka i eliminacijom pozadinskih šumova. Procesor sadrži simulacije combo pojačala, kabineta i glava kao što su MESA Boogie, Fender Twin Reverb, Marshall DSL100HR i drugi. Sadrži looper od 60 sekundi i preko 50 različitih uzoraka ritma.

  329.00 KM 259.00 KM
 • PEDALA ZA GITARU NUX LOOP CORE DELUXE BUNDLE

  0 out of 5

  Pedala/looper za gitaru Nux Loop Core + NMP-2 foot switch

  325.00 KM 287.00 KM
 • PEDALA ZA GIT. Hughes & Kettner STOMPMAN

  0 out of 5

  Poznate kontrole pojačala kao što su Gain, Presence, Resonance i Tone fino podešavaju vaš zvuk do savršenstva, sa Sagging kontrolom prednje i središnje strane za podešavanje nivoa kompresije i prizvuka prema ukusu. Kada dođe vrijeme da izbacite taj žarki solo, ugrađeno pojačanje u obliku solo nožnog prekidača dodaje do 6dB pojačanja u trenu. Adapter uključen u cijenu.

  429.00 KM 299.00 KM
 • PEDALA NUX NDL3 HOOK DRUM AND LOOP

  0 out of 5

  HOOK Drum & Loop (NDL-3) je mini looper pedala sa automatskom detekcijom tempa. Jednostavno snimite petlju fraze, a zatim dodajte sinhronizovani ritam bubnja. Ili možete koristiti uključeni Smart Tap Tempo i svirati bubanj, a zatim početi snimati petlju fraze. HOOK je inteligentna i jednostavna za rukovanje. Kada snimate petlju fraze, možete odabrati normalno snimanje ili automatsko snimanje. Normalno snimanje (NR) je kao obična looper pedala, dok pritisnete nožni prekidač, odmah počinje snimanje.

  135.00 KM
 • PEDALA ERNIE BALL 6180 VP JR 250K Volume

  0 out of 5

  Držite gitaru na odgovarajućoj glasnoći za različite dijelove pjesama uz pomoć Ernie Ball  VP Jr 250K  volume pedalom savršenoj za sve pasivne instrumente koja ima Micro Taper switch kako biste namjestili kako pedala reaguje na vaše stopalo.

  249.00 KM
 • PEDALA MXR M69 PRIME Distorsion

  0 out of 5

  MXR M69 Prime Distortion je visokokvalitetna pedala koja pruža izuzetno moćan i bogat distorzirani zvuk. Sa svojim jednostavnim i intuitivnim dizajnom, ovaj pedala omogućava gitaristima da brzo postignu željeni distorzirani ton. MXR M69 Prime Distortion nudi širok opseg distorzije, od blagog overdrajva do teškog i agresivnog zvuka, omogućavajući tako sviračima da prilagode ton prema svojim željama. S dodatnim kontrolama za podešavanje nivoa, tona i distorzije, ovaj pedala omogućava fino podešavanje kako bi se postigao željeni zvuk. Bez obzira da li svirate klasičan rok, teži metal ili bilo koji žanr između, MXR M69 Prime Distortion pruža pouzdanu i kvalitetnu distorziju koja će dodati snagu i karakter vašem zvuku.

  165.00 KM
 • PEDALA MXR M115 Distorsion III 245

  0 out of 5

  Odlična distorzijska pedala iz MXR by Dunlop sa super-izdržljivim kučištem, potenciometrima visoke kvalitete i tonom sa kojim se možete igrati; od laganog overdrajva do teške, high-gain distorzije.

  245.00 KM
 • PEDALA STAGG BLAXX BXDELAY

  0 out of 5

  Stagg mini delay pedala sa true bypassom. Napajanje preko 9V adaptera (adapter nije uključen u cijenu).

  89.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi