Pedale i procesori

 • PEDALA NUX NCH3 VOODOO VIBE

  0 out of 5

  Voodoo Vibe je inspirisan Dunlop® Uni-Vibe®-om zbog njegovog prekrasnog zvuka koji se lako povezuje s Hendrixovim savijenim izrazima lica u njegovim scenskim nastupima iz 60-ih.  Voodoo Vibe (NCH-3) je mini Uni-vibe pedala sa 2 različita moda, Vibe i Chorus. Možete mijenjati načine rada pritiskom i držanjem nožnog prekidača.

  139.00 KM
 • PEDALA ERNIE BALL 6180 VP JR 250K Volume

  0 out of 5

  Držite gitaru na odgovarajućoj glasnoći za različite dijelove pjesama uz pomoć Ernie Ball  VP Jr 250K  volume pedalom savršenoj za sve pasivne instrumente koja ima Micro Taper switch kako biste namjestili kako pedala reaguje na vaše stopalo.

  249.00 KM
 • PEDALA NUX NRV3 DAMP REVERB

  0 out of 5

  Bilo da ste obožavatelj klasičnog spring reverba, ljubitelj studijskih zvukova ili kreator ambijentalne zvučne slike u potrazi za novim zvučnim teksturama, NUX NRV-3 DAMP Reverb nudi tri različite vrste efekata koji čine da sve zvuči muzikalno i lijepo. Plate reverb je inspiriran EMT 140, koji je koristio metalnu ploču obješenu na čelični okvir koji je mogao proizvesti odjeke slične onima koji se čuju u akustičnoj sobi; poznati studijski reverb na klasičnim snimkama.

  135.00 KM
 • PEDALA NUX NCH4 UKIYO-E CHORUS

  0 out of 5

  NUX NCH-4 UKIYO-E Chorus je mini chorus gitarska pedala s 3 različita modela chorusa, uključujući ST Chorus, SCH-1 i CE-1. Old-school Analog Chorus uvijek je bio topao, ali je trebao dinamičan osjećaj i bez neželjenih prizvuka. NUX-ova najsuvremenija DSP tehnologija daje savršenu kombinaciju oba svijeta: analognog i digitalnog. Kako bi postigli sve dobre karakteristike UKIYO-E Chorusa, kreatori su morali razviti algoritam koji kopira principe BBD čipova – ključnih komponenti Analog Chorus efekata. Aktivna niska frekvencija UKIYO-E daje tradicionalni analogni chorus ton koji pronicljivo uho očekuje od prave analogne chorus pedale. Sposobnost proizvodnje dinamičnog tona i eliminacije neželjene buke stavlja UKIYO-E u potpuno odvojenu kategoriju od jeftinih analognih pedala.

  135.00 KM
 • PEDALA NUX NTU3 FLOW TUNE PINK

  0 out of 5

  Super tačan mini štimer sa opcijom monitoringa u toku sviranja. Vrlo čvrsta i kvalitetna izrada.

  99.00 KM
 • PEDALA NUX NCH5 MINI SCF Super Chorus

  0 out of 5

  Mini pedala koja sadrži Chorus, Flanger i Pitch efekte. Tap tempo opcija. USB-C ulaz za updejtovanje softvera. Napajanje: 9V adapter (nije uključen u cijenu).

  139.00 KM
 • WAH PEDALA DUNLOP CBJ95SB CRY BABY

  0 out of 5

  Ime Cry Baby postalo je sinonom za Wah Wah pedale. Cry Baby je najprodavanija Wah Wah pedala otkako je prvi put stigla na tržište kasnih šezdesetih. Krajem osamdesetih Jim Dunlop je preuzeo ime Cry Baby i od tada proizvodi pedalu u različitim varijacijama.

  Posebno izdanje u crnoj/žutoj boji sa 3 boje glasa.

  359.00 KM
 • PROCESOR BASS NUX MELVIN LEE DAVIS Preamp + DI

  0 out of 5

  DI Box, Preamp, Audio Interface, Ekvilajzer, IR loader, sve u jednom. Šta poštenom basisti treba više od ovoga?

  349.00 KM
 • PEDALA NUX EDGE DELAY

  0 out of 5

  NUX Edge Delay pedala sa smart tap tempo opcijom, nekoliko različitih vrsta delaya USB ulazom.

  129.00 KM
 • PEDALA ZA GIT. Hughes & Kettner STOMPMAN

  0 out of 5

  Poznate kontrole pojačala kao što su Gain, Presence, Resonance i Tone fino podešavaju vaš zvuk do savršenstva, sa Sagging kontrolom prednje i središnje strane za podešavanje nivoa kompresije i prizvuka prema ukusu. Kada dođe vrijeme da izbacite taj žarki solo, ugrađeno pojačanje u obliku solo nožnog prekidača dodaje do 6dB pojačanja u trenu. Adapter uključen u cijenu.

  429.00 KM
 • PEDALA FOXGEAR MANIC Fuzz

  0 out of 5

  Foxgear Manic Fuzz pedala koja je urađena po uzoru na ton Jimia Hendrixa, Stevie Ray Vaughana i Eddie-a Hazela.

  179.00 KM 159.00 KM
 • PEDALA FOXGEAR RATS Distortion

  0 out of 5

  Odlična pristupačna distorzijska pedala od Foxgeara “masnijeg” tona koja će zadovoljiti potrebe gitarista skoro svih žanrova.

  179.00 KM 159.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi