OSTALA STUDIJSKA OPREMA

 • DODATNA OPREMA ZA SNIMAČ ZOOM APH1

  0 od 5

  Set dodatne opreme za snimač Zoom H1N u kojem se nalaze stalak (tripod), USB kabal, adapter, torbica, spužvica kao i ručni stalak.

 • KAMERA 4K ZOOM Q2n-4K

  0 od 5

  Zoom Q2n-4K kombinuje izvanredan kvalitet zvuka sa jasnom 4K rezolucijom slike, omogućavajući vam da snimate i emitujete svoje probe, koncerte i druge live streamove u kvalitetu bez presedana. Sa X/Y stereo mikrofonima Q2n-4K, sada imate mogućnost da snimite sve izvore u adekvatnom kvalitetu – bilo da se radi o jednom instrumentu kao što je saksofon ili cijeli heavy metal bend. Osvetljenje bine može dovesti do prekomerne ekspozicije video zapisa i učiniti dobar snimak neupotrebljivim. Zahvaljujući Q2n-4K tehnologiji visokog dinamičkog raspona (HDR), vrijeme ekspozicije se automatski prilagođava tako da svjetlosni efekti ne preeksponiraju trenutni snimak.

  715.00 KM
 • MIKROFON ZOOM PODCAST MIC ZDM1

  0 od 5

  Zoom ZDM-1 dinamički mikrofon pruža uglađen, prirodan ton sa ugrađenom zaštitom od buke i impresivnim odbijanjem zvuka za jasne, fokusirane snimke kvaliteta emitovanja.

  179.00 KM
 • MIKROFON USB PODCAST MIC PACK ZOOM ZUM-2PMP

  0 od 5

  ZUM-2 Podcast Mic Pack vam daje sve što vam je potrebno za snimanje i strimovanje podcasta profesionalnog zvuka pomoću vašeg računara. ZUM-2 Podcast Mic Pack uključuje USB mikrofon za emitovanje, profesionalne zatvorene slušalice, podesivi stoni stalak, spužvicu i USB kabal od 2 metra. Sve ostalo što vam treba je računar.

  289.00 KM
 • SNIMAČ / MIKROFON ZA TELEFON ZOOM IQ7

  0 od 5

  Snimite detaljne, realistične snimke sa sredine na svom iOS uređaju uz Zoom iQ7 rotirajući stereo mikrofon na sredini. Uključite ga u svoj iPad, iPhone ili iPod Touch sa Lightning konektorom i spremni ste za snimanje u svojim aplikacijama za snimanje.  Uzmite u obzir rotirajuću kapsulu za precizno pozicioniranje i jasno je da je Zoom iQ7 spreman da vaš iOS uređaj pretvori u moćan terenski snimač. Može podnijeti i do 120 dB čistog zvuka.

  259.00 KM
 • SNIMAČ ZOOM H3 VR 360° BINAURAL / AMBISONIC

  0 od 5

  Sa četiri ugrađena mikrofona raspoređena u nizu Ambisonic, Zoom H3-VR audio snimač olakšava snimanje surround zvučnih snimaka pune sfere. Imerzivni zvuk je ključan za produkciju virtuelne stvarnosti a tri režima snimanja H3-VR rekordera omogućavaju vam da snimite zvuk koji vam je potreban za bilo koji projekat. Snimajte do 24-bit/96kHz u Ambisonic surround, stereo binauralnim ili standardnim stereo formatima. Možete snimati na eksternu SD karticu (do 512 GB) ili direktno na računar preko USB 2.0. A sa automatskom detekcijom položaja mikrofona, svaki put možete očekivati ​​uravnotežene i konzistentne snimke sa Zoom H3-VR VR audio rekorderom od 360 stepeni.

  579.00 KM
 • SNIMAČ Ručni ZOOM H2n

  0 od 5

  Snimač Handy Recorder Zoom H1 – portabl MP3/Wave snimač za potrebe snimanja koncerata, proba, izjava i sl.

  443.00 KM
 • SNIMAČ Ručni ZOOM H1n Mp3/Wave

  0 od 5

  Snimač Handy Recorder Zoom H1 – portabl MP3/Wave snimač za potrebe snimanja koncerata, proba, izjava i sl.

  269.00 KM
 • SLUŠALICE SHURE SRH840

  0 od 5

  Profesionalne studijske slušalice SHURE SRH840 koje pružaju izvrstan zvuk sa vrlo čistim visokim i srednjim frekvencijama i dinamičnim bassom. Izvrsne za profesionalne studijske aplikacije.

  285.00 KM
 • SLUŠALICE SHURE SRH240A

  0 od 5

  Profesionalne studijske slušalice SHURE SRH240 sa closed-ear dizajnom koje pružaju fantastičan kvalitet zvuka.

 • SLUŠALICE SAMSON SR850 2PACK ESASR850

  0 od 5

  Samson slušalice iz SR serije idealne za recording i Hi-Fi monitoring. Set.

  149.00 KM
 • MIKROFON ZA BUBNJ. SET SAMSON DK705 5PCS

  0 od 5

  Samson 5-pack dinamički mikrofon sa koferom. 1x Q71 kick mikrofon i 4x Q72 dinamička mikrofona.

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Otkaži