STUDIJSKA OPREMA

 • SLUŠALICE STUD. Audizio ANC110 BT, 100.890

  0 od 5

  Odlične Bluetooth slušalice sa baterijom koja traje i do 8h aktivnog slušanja sa aktivnim otklanjanjem vanjske buke.

  95.00 KM
 • DODATNA OPREMA ZA SNIMAČ ZOOM APH1

  0 od 5

  Set dodatne opreme za snimač Zoom H1N u kojem se nalaze stalak (tripod), USB kabal, adapter, torbica, spužvica kao i ručni stalak.

 • KAMERA 4K ZOOM Q2n-4K

  0 od 5

  Zoom Q2n-4K kombinuje izvanredan kvalitet zvuka sa jasnom 4K rezolucijom slike, omogućavajući vam da snimate i emitujete svoje probe, koncerte i druge live streamove u kvalitetu bez presedana. Sa X/Y stereo mikrofonima Q2n-4K, sada imate mogućnost da snimite sve izvore u adekvatnom kvalitetu – bilo da se radi o jednom instrumentu kao što je saksofon ili cijeli heavy metal bend. Osvetljenje bine može dovesti do prekomerne ekspozicije video zapisa i učiniti dobar snimak neupotrebljivim. Zahvaljujući Q2n-4K tehnologiji visokog dinamičkog raspona (HDR), vrijeme ekspozicije se automatski prilagođava tako da svjetlosni efekti ne preeksponiraju trenutni snimak.

  715.00 KM
 • MIKROFON ZOOM PODCAST MIC ZDM1

  0 od 5

  Zoom ZDM-1 dinamički mikrofon pruža uglađen, prirodan ton sa ugrađenom zaštitom od buke i impresivnim odbijanjem zvuka za jasne, fokusirane snimke kvaliteta emitovanja.

  179.00 KM
 • MIKROFON USB PODCAST MIC PACK ZOOM ZUM-2PMP

  0 od 5

  ZUM-2 Podcast Mic Pack vam daje sve što vam je potrebno za snimanje i strimovanje podcasta profesionalnog zvuka pomoću vašeg računara. ZUM-2 Podcast Mic Pack uključuje USB mikrofon za emitovanje, profesionalne zatvorene slušalice, podesivi stoni stalak, spužvicu i USB kabal od 2 metra. Sve ostalo što vam treba je računar.

  289.00 KM
 • SNIMAČ / MIKROFON ZA TELEFON ZOOM IQ7

  0 od 5

  Snimite detaljne, realistične snimke sa sredine na svom iOS uređaju uz Zoom iQ7 rotirajući stereo mikrofon na sredini. Uključite ga u svoj iPad, iPhone ili iPod Touch sa Lightning konektorom i spremni ste za snimanje u svojim aplikacijama za snimanje.  Uzmite u obzir rotirajuću kapsulu za precizno pozicioniranje i jasno je da je Zoom iQ7 spreman da vaš iOS uređaj pretvori u moćan terenski snimač. Može podnijeti i do 120 dB čistog zvuka.

  259.00 KM
 • SNIMAČ ZOOM H3 VR 360° BINAURAL / AMBISONIC

  0 od 5

  Sa četiri ugrađena mikrofona raspoređena u nizu Ambisonic, Zoom H3-VR audio snimač olakšava snimanje surround zvučnih snimaka pune sfere. Imerzivni zvuk je ključan za produkciju virtuelne stvarnosti a tri režima snimanja H3-VR rekordera omogućavaju vam da snimite zvuk koji vam je potreban za bilo koji projekat. Snimajte do 24-bit/96kHz u Ambisonic surround, stereo binauralnim ili standardnim stereo formatima. Možete snimati na eksternu SD karticu (do 512 GB) ili direktno na računar preko USB 2.0. A sa automatskom detekcijom položaja mikrofona, svaki put možete očekivati ​​uravnotežene i konzistentne snimke sa Zoom H3-VR VR audio rekorderom od 360 stepeni.

  579.00 KM
 • SNIMAČ Ručni ZOOM H2n

  0 od 5

  Snimač Handy Recorder Zoom H1 – portabl MP3/Wave snimač za potrebe snimanja koncerata, proba, izjava i sl.

  443.00 KM
 • SNIMAČ Ručni ZOOM H1n Mp3/Wave

  0 od 5

  Snimač Handy Recorder Zoom H1 – portabl MP3/Wave snimač za potrebe snimanja koncerata, proba, izjava i sl.

  269.00 KM
 • ZVUČNA KARTA / AUDIO INTERFACE ZOOM U24

  0 od 5

  Sa mikrofonskim pretpojačalima sa niskim nivoom šuma i mogućnošću snimanja visoke rezolucije 24-bit/96kHz, Zoom U-24 Handy Audio Interface stavlja najbolje karakteristike Zoom-ovih U-44 i U-24 interfejsa u ultra-kompaktan dizajn. Ugrađeno fantomsko napajanje Vam omogućava da povežete kondenzatorske mikrofone ili direktno da povežete instrumente. Budući da se može napajati putem USB-a ili dvije AA baterije, idealan je za sve one koji snimaju u pokretu.

  279.00 KM
 • ZVUČNA KARTA / AUDIO INTERFACE ZOOM U22

  0 od 5

  Sa mikrofonskim pretpojačalima sa niskim nivoom šuma i mogućnošću snimanja visoke rezolucije 24-bit/96kHz, Zoom U-22 Handy Audio Interface stavlja najbolje karakteristike Zoom-ovih U-44 i U-24 interfejsa u ultra-kompaktan dizajn. Ugrađeno fantomsko napajanje Vam omogućava da povežete kondenzatorske mikrofone ili direktno da povežete instrumente. Budući da se može napajati putem USB-a ili dvije AA baterije, idealan je za sve one koji snimaju u pokretu.

  185.00 KM
 • ZVUČNA KARTA / AUDIO INTERFACE ZOOM AMS24

  0 od 5

  Zvučna karta koja je u isto vrijeme uređaj za streaming. Ovim uređajem otklanjate potrebu za dodatnim programom – jednostavno je uključite na Vaš iOS, Windows ili bilo koji uređaj i spremni ste za streamong na Vašem YouTube ili Twitch profilu. Također, može se koristiti kao klasična zvučna karta za studijsko snimanje.

  329.00 KM

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Otkaži