GITARA EL. Epiphone Les Paul Special Satin E1 HSV

GITARA EL. Epiphone Les Paul Special Satin E1 HSV

445.00 KM

Epiphoneove Vintage Edition Les Paul električne gitare donose tradicionalni zvuk i izgled koji neprekidno korača kroz historiju rokenrola od 1950-ih. Udoban D profilni vrat od mahagonija s kalibrom 628 mm ima fingerboard od rosweooda sa 22 srednja jumbo praga.

Kategorija:
  • Opis
  • Brand

Opis

Boja proizvoda: Vintage Worn Heritage Cherry Sunburst
Boja: sunburst
Površinska obrada: Mat
Vrsta: Les Paul
Tijelo: Topola
Vrat: mahagonij
Profil vrata: D
Mjerilo: 628 mm
Polumjer: 14″
Broj pragova: 22
Širina matice: 43 mm
Fingerboard: rosewood
Konfiguracija magneta: H-H
Model: 1x Epiphone 700T, 1x Epiphone 650R
Kontrole: 1x glasnoća, 1x ton
Switch: 3-smjerni
Mašinice: Epiphone Premium
Hardver: nikal
Zemlja proizvodnje: Kina

Sigurna online kupovina ✅

Kada kupite gitaru preko Amedex web-shopa, prije nego što gitaru pošaljemo, detaljno je pregledamo, testiramo njenu svirljivost, uvjerimo se da nema fabričkih grešaka ni fizičkih oštećenja i, nakon što otkačimo sve kvakice, gitaru šaljemo u fabričkoj ambalaži, gdje je ona 99% zaštićena od udaraca ili vremenskih utjecaja tijekom transporta. Nažalost, nakon što je gitara poslana, mi ne možemo uticati na to šta će se desiti u transportu, međutim, ukoliko primijetite bilo kakvu nepravilnost na gitari nakon što ste je preuzeli, pregledali, čak i odsvirali, slobodno nam se javite na jedan od mailova ili brojeva telefona, jer naše pošiljke su osigurane te vam šaljemo novu gitaru (na naše troškove) a vi oštećenu gitaru vraćate. Plaćanje naručene gitare možete izvršiti ili gotovinom prilikom preuzimanja gitare (plaćanje dostavljaču) ili uplatom na naš žiro račun. Dostava obično traje manje od 24h, osim vikendima. Nakon što ste naručili gitaru, možete nas kontaktirati za bilo kakva dodatna pitanja. Uz pošiljku dobijate i fiskalni račun kao i garanciju, ukoliko ova gitara podliježe garanciji (pismena garancija važi za električne, bass, elektroakustične gitare ili bilo koje druge gitare koje sadrže elektroničke komponente u sebi).

Sve u svemu, vaša online kupovina gitara u Amedexu je potpuno sigurna i nemate razlog da ovu ljepoticu iznad ne naručite već danas 🙂

📧info@amedex-amadeus.com ; sale@amedex-amadeus.com

☎️033-556-550 ; 063-294-671

Brand

EPIPHONE

Možda će vam se također svidjeti…

BESPLATNA DOSTAVA ZA SVE NARUDŽBE IZNAD 100 KM ! Odbaci

Trebaš pomoć? Nazovi